Sunday, February 6, 2011

kebengangan melanda diri


aku bengang!!!bengang siot!!aku nak mnjerit sekuat hati tp kt bantal jela..kenape aku bengang??ish..lupe plak..sbb bengang nih aku jd terbangang jap..hahaha..aku geram dgn sorg practical student nih..(nama die xpyh la bgtau..bkn hebat or famous pn..aku panggil die suspect 1 je..hahaha)mana taknya td petang mse aku nk balik melaka dgn perasaan berkobar2 lepas dpt cermah percuma dr abah tibe2 masa dlm kereta ade calling dr unknown number..aku pn jawablah..tibe2 aku trdengar suara bdk tuh..hish..mengganggu petang aku jelah bdk nih..

suspect 1:nieza nk bagitau esk petang nieza jaga booth dgn kak yam tau.
aku yg cun:hah?kenapa plak??bkn turn korang ke yg kena jaga booth esk?
suspect 1:xtau lah boss..tibe2 die suruh nieza jaga dgn kak yam..
aku yg cun:ha yela2..ok bye..

bengang siot!!mesti mulut die yg mcm longkang taik tuh pegi mengadu kt boss yg group aku xnk tolong group dorang..hey perempuan!!kau kan hebat tahap dewa..kenapa nk aku tolong korang??hish..sbb kan die yg bermuka talam hitam tuh la buatkan boss mcm da under estimate kt aku..msti die ade ckp sumthing bad pasal aku..

so tomorrow aku kena kuat dan jgn tunjuk kan yg aku lemah..aku tau suspect 1 n the gang mmg nk tgk aku rse akward depan boss..so suspect 1..wut i can say is "BE WATCH OUT!!!"

1 comments:

Ms. Ann said...

xper sabar ye... he..he..